x

Nikon Coolpix S6700

€59,98

Omschrijving

Te koop bij Used Products Almelo:

Nikon Coolpix S6700

Staat:

Zo goed als nieuw

Accessoires:

- Doos
- Oplader

Specificaties:

Zoekt u een camera met veel zoom en hoge prestaties in een slanke, lichte body die in uw zak past? Dan is de COOLPIX S6700 het antwoord op al uw wensen met 10x optische zoom, uitbreidbaar tot 20x Dynamic Fine Zoom¹.

VR (vibratiereductie) met lens-shift houdt de camera stabiel, zodat uw opnamen scherp zijn, terwijl de 20-megapixel beeldsensor gedetailleerde beelden produceert bij elk soort licht. Zoom in op de actie wanneer u films opneemt in scherpe HD en kadreer uw films gemakkelijk op de grote lcd-monitor van 7,5 cm/3,0 inch.

Vrienden en familie zien er altijd fantastisch uit aangezien de geavanceerde glamour-retouchering huidtinten verzacht en zelfs make-up kan toevoegen. Met de COOLPIX S6700 zien uw herinneringen er altijd perfect uit.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Almelo.

Used Products Almelo
Grotestraat 1
7607CA Almelo

Telefoon: 0546-625168

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop