x

Vibe Gaming Subwoofer *NIEUW*

€ 29,98

Aantal:

Omschrijving

Te koop bij Used Products Almelo:

Vibe Gaming Subwoofer *NIEUW*

Staat: Nieuw

Specificaties:
Vibe Speaker: Gaming Subwoofer 80W kenmerken

Breng je Games tot leven! VIBE Optisound gaming subwoofer is de eerste One Box Solution om een virtueel 2.1 surrround sound te creeren in samenwerking met de bestaande TV speakers. OPTISOUND is een alleenstaande Gaming subwooferspeaker die diepte, sfeer en leven aan je videogame toevoegt. De VIBE Optisound 5 Gaming subwoofer is compatibel met PS3, Xbox360 en WII. Voeg simpelweg de Optisound 5 toe aan jou videoconsole en ervaar een nieuw Virtueel 2.1 geluidsdimensie. VIBE Optisound een krachtige subwoofer die in combinatie met je huidige televisie een geheel nieuwe ervaring qua geluid zal geven, waardoor je kijk- en game-ervaring een extra dimensie krijgt. Slechts deze subwoofer is nodig. De versterker is ingebouwd en de speakers met alle bij behorende lelijke kabels zijn niet meer nodig. Het is een nieuwe manier om je games console te upgraden tot een surroundsysteem zonder alle sores of kosten van 5.1. The VIBE Optisound Gaming subwoofer is ontworpen voor de levering van geweldig geluid vanaf welke locatie dan ook. Kenmerken: - Optisound werkt via alle TVs, HiFi, MP3-spelers, computers, gameconsoles, DVD spelers en Blu-Ray spelers. - Omdat bastonen niet richtingsgevoelig zijn lijkt het met de optisound dat er geluid wordt geproduceerd in ruimtes van de kamer ook waar de tv niet staat, hierdoor ontstaat er een geweldige en indrukwekkende 2.1 surround-ervaring. Technische specificaties: - Model: Optisound Game5 V1. - Breedte: 270 mm (10.6). - Diepte: 156 mm (6.1). - Hoogte: 189 mm (7.4). - RMS: 20 watts. - Peak Power : 80 watts. - Freq. bereik: 35 Hz 500 Hz. - THD: 0.30%. - SNR: 65 dB. - Stroom: 220 v 240 v AC. De Vibe Optisound leveren wij met alles wat je nodig hebt om snel te kunnen starten. Je hebt geen dure, extra kabels nodig. Wat zit er in de doos ? - VIBE Optisound Game subwoofer. - Audio aansluit kabel (phono RCA). - Instructie boekje. - Stroomaansluiting. - Geen installatie ontsteltenissen, geen planken/haakjes of boren benodigd Plug + Play in minder dan 2 minuten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Almelo.

Used Products Almelo
Grotestraat 60
7607 CR Almelo

Telefoon: 0546-625168
WhatsApp: 06-40091683

Verzendkosten

Pakketten: € 5,10
Brievenbuspost: € 3,85

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop